Pavasaris nāk ar jaunām garšām un svaigumu.
Pagatavošana laiks: 5 minūtes
Porcija: 2 cilvēkiem
Nepieciešams:
Smalklapu jauktie Rimi salāti – 6 g
Kreses (pēc izvēles) – 2 saujas
Zaļie zirnīši – 2 saujas
Kivi – 1 gab.
Garais gurķis – ¼ gab.
Mocarella bumbiņas - 1 paciņa
Mērcei
Laims – 1 gab.
Melnais balzamiko – 2 ēdamk.
Brūnais cukurs – 1 ēdamk.
Olīveļļa – 3 ēdamk.
Pagatavošana:
Sajauc smalklapu salātus ar svaigi grieztām kresēm, kārto uz šķīvjiem. Pārber ar sauju zaļo zirnīšu, smalki grieztu gurķi un kivi;
Salātiem pa vidu liec mocarella siera bumbas;
Gatavo mērci – izspied laima sulu, pievieno brūno cukuru, balzamiko un eļļu, lej pāri salātiem
Pagatavo arī gardu gurķu ūdeni! Tīrā, dzeramā ūdenī liec pāris gurķu šķēles, pievieno nedaudz laima sulu, kā arī saspiestas piparmētru lapiņas.