RECEPTE: Gardie un veselīgie auzu pārslu cepumi

© Scanpix

Šī veselīgā našķa recepte noderēs tiem, kuri ikdienā rūpīgi seko savam svaram.

Sastāvdaļas:

Glāze miltu

Glāze auzu pārslu

Puse tējkarotes  sodas

Naža gals sāls

Pusglāze brūnā cukura

50 grami sviesta

2 ēdamkarotes medus (pēc izvēles)

1 tējkarote vaniļas ekstrakta

1 liela ola

Pusglāze sasmalcinātu mandeļu (pēc izvēles)

Pagatavošana:  Vienā traukā sajauc miltus, auzu pārslas, sodu, sāli. Tas iecilā izkausētā sviestu pie kura piejaukts sviests un cukurs. Pievieno olu un vaniļas ekstraktu, kā arī mandeles. Visu samaisa. Iegūto masu liek uz pannas un cep aptuveni 15 minūtes, kamēr cepumi kļūst zeltaini rūni, ēd atdzesētus.

Izklaide

Šo sestdien, 16. novembrī Tallinas ielas kvartāla “Angāra” koncertzālē notiekošajā alternatīvās mūzikas minifestivālā savu 26. (!) jubileju svinēs pašmāju “ska/punk” apvienība “All Day Long”, piesakot to ar jaunu singlu “Pārzvanīsi citreiz”.

Svarīgākais