RECEPTE: Bezrauga kārtainā mīkla ar cūkas fileju un papriku

© Agris Semēvics, speciāli Mājai

Uzkodas piknikam

SASTĀVDAĻAS:

Latvijas Maiznieka bezrauga kārtainā mīkla

70 g sarkanās paprikas

2 olas

250 g cūkas filejas

100 g spinātu

sāls un pipari (pēc garšas)

ķirbju sēkliņas

PAGATAVOŠANA: ņem vienu loksni mīklas, izrullē. Sagatavo pildījumu: smalkos gabaliņos sakapā 70 g sarkanās paprikas. Sakuļ divas olas, pievieno sāli, piparus. Uz pannas apcep sakapātos paprikas gabaliņus, uzlej sakultās olas, cep apmēram 5 minūtes 170 grādos. Tikmēr izklapē 250 g cūkas filejas un sagatavo 100 g spinātu, tos applaucējot un atstājot atdzesēties. Uz mīklas liek izklapēto cūkgaļas fileju, tad izcepto olu ar papriku un spinātus. Visu satin ruletē. Apsmērē ar olu un apber ar ķirbja sēkliņām. Cep cepeškrāsnī 150 grādu temperatūrā apmēram 60 minūtes.

Izklaide

Šo sestdien, 16. novembrī Tallinas ielas kvartāla “Angāra” koncertzālē notiekošajā alternatīvās mūzikas minifestivālā savu 26. (!) jubileju svinēs pašmāju “ska/punk” apvienība “All Day Long”, piesakot to ar jaunu singlu “Pārzvanīsi citreiz”.

Svarīgākais