Uzkodas piknikam
SASTĀVDAĻAS:
Latvijas Maiznieka bezrauga kārtainā mīkla
70 g sarkanās paprikas
2 olas
250 g cūkas filejas
100 g spinātu
sāls un pipari (pēc garšas)
ķirbju sēkliņas
PAGATAVOŠANA: ņem vienu loksni mīklas, izrullē. Sagatavo pildījumu: smalkos gabaliņos sakapā 70 g sarkanās paprikas. Sakuļ divas olas, pievieno sāli, piparus. Uz pannas apcep sakapātos paprikas gabaliņus, uzlej sakultās olas, cep apmēram 5 minūtes 170 grādos. Tikmēr izklapē 250 g cūkas filejas un sagatavo 100 g spinātu, tos applaucējot un atstājot atdzesēties. Uz mīklas liek izklapēto cūkgaļas fileju, tad izcepto olu ar papriku un spinātus. Visu satin ruletē. Apsmērē ar olu un apber ar ķirbja sēkliņām. Cep cepeškrāsnī 150 grādu temperatūrā apmēram 60 minūtes.