RECEPTE: Biezās banānu pankūkas

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Lai labi garšo!

SASTĀVDAĻAS:

• 3 mīksti banāni

• 2 olas

• 1 glāze kefīra

• 1 tējkarote cepamā pulvera

• 2 ēdamkarotes cukura

• milti

• sāls

• medus

• eļļa cepšanai

PAGATAVOŠANA: banānus ar dakšiņu saspaida, pievieno kefīru, olas, cepamo pulveri, cukuru, šķipsniņu sāls. Samaisa, pēc vajadzības pievieno miltus, lai veidotos pabieza mīkla. Pankūkas no abām pusēm cep sakarsētā eļļā, tad pannai uzliek vāku, lai savelkas. Pasniedz ar banānu mērci: banānu ripiņas sajauc ar ēdamkaroti medus. Var pasniegt arī ar skābu krējumu.



Svarīgākais