RECEPTE: Kanapē ar garnelēm

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Labu apetīti!

SASTĀVDAĻAS:

• 10 mazas maizes šķēlītes

• 10 negatavas tīģergarneles

• 25 g mīksta sviesta

• 1 tējkarote rīvētu mandeļu

• 1 maza ķiploka daiviņa

• 1 mazs sīpols

• 25 g žāvēta bekona

• buntīte pētersīļu

• eļļa cepšanai, sāls, pipari

PAGATAVOŠANA:

bekonu, sīpolu, ķiploku, pētersīļus sasmalcina, sajauc ar rīvētajām mandelēm un mīksto sviestu, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Maizes šķēles apgrauzdē.

Sakarsētā eļļā apgrozot izcep izlobītās garneles, pārkaisa ar sāli un pipariem.

Uz grauzdētajām maizītēm liek zaļumu sviestu, virsū – garneles.