2.lapa
4 porcijas
Laiks: 30 minūtes
Klasiskas un ātri pagatavojamas gaļas bumbiņas garšos visai ģimenei! Pasniedziet gaļas bumbiņas ar kartupeļu biezputru un brūkleņu mērci.
2 šķipsnas Santa Maria Melnie pipari, malti
0.5 dl rīvmaize
1 dl piens
500 g jaukta maltā gaļa
1 gab. dzeltenais sīpols
1 gab. olas
2 tējk. sāls
2 ēd.k. sviests vai margarīns cepšanai
Samaisiet rīvmaizi ar pienu, atstājiet iesūkties uz 5 minūtēm.
Smalki sasmalciniet sīpolu un samaisiet ar malto gaļu, olu, sāli un melnajiem pipariem. Ielejiet rīvmaizes maisījumā un samaisiet līdz viendabīgai masai.
Izveidojiet no maltās gaļas vienāda izmēra apaļas bumbiņas.
Apcepiet gaļas bumbiņas sviestā uz vidējas uguns 5-10 minūtes.