3.lapa
4 porcijas
Laiks: 30 minūtes
Pagatavojiet vistas gaļas bumbiņas tradicionālo cūkgaļas kotlešu vietā. Uzziniet, kā tās padarīt izcili gardas!
Sastāvdaļas
2 ēd.k. rīvmaize
100 ml krējums
1 sīpols
500 g malta vistas gaļa
1 ola
1 tējk. sāls
2 šķipsnas Santa Maria Smaržīgie pipari
2 šķipsnas Santa Maria Malti melnie pipari, 39 g
2 ēd.k. sviests
Bļodā sajauciet rīvmaizi ar krējumu un ļaujiet tai pastāvēt 5 minūtes
Smalki sagrieziet sīpolu.
Pievienojiet sīpolu, maltu vistas gaļu, olu un garšvielas rīvmaizes un krējuma maisījumam un labi samaisiet. Izveidojiet gaļas bumbiņas.
Uzkarsējiet pannā sviestu un cepiet gaļas bumbiņas, līdz tās ir gatavas - aptuveni 7 minūtes.