RECEPTE: Baltais karstvīns ar kanēli un kardamonu

Publicitātes foto © Pixabay

Iedvesmojiet savus Ziemassvētku ballītes viesus ar vieglu, bet ļoti garšīgu un bagātīgu balto karstvīnu. Pasniedziet ar piparkūku grissini un pikantajām Ziemassvētku mandelēm.

Porciju skaits - 8

Sastāvdaļas

  1. 200 ml cukurs
  2. 200 ml ūdens
  3. 1 pudele baltvīns (75 cl)
  4. 1 apelsīna miziņa
  5. 2 ēd.k. kardamona sēklas
  6. 2 gab. kanēļkoka miza
  7. 5 gab. karambola šķēles

Pagatavošana

1. Traukā savāriet cukuru ar ūdeni. Ļaujiet atdzist.

2. Pievienojiet vīnu, apelsīna miziņu, karambola šķēles un garšvielas. Karsējiet 5 minūtes.

3. Izkāsiet garšvielas un pasniedziet uzreiz vai ielejiet pudelēs.



Izklaide

Pirmās Adventes priekšvakarā, sestdien 30.novembrī, plkst.17, Rīgā norisināsies galveno Ziemassvētku egļu iedegšanas pasākums Rātslaukumā un Doma laukumā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Svarīgākais