Variācija par tomātu temu
SASTĀVDAĻAS:
400 g ravioli ar liellopa gaļu
300 g tomātu savā sulā
100 g ķirštomātiņu
1 neliels sīpols
pāris ķiploka daiviņas
50 ml baltvīna
1 ēdamkarote tomātu pastas
Parmezāna siers
olīveļļa
oregano
sāls
pipari
PAGATAVOŠANA:
1. Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež un olīveļļā apcep, pielej baltvīnu un aptuveni vienu minūti pavāra.
2. Pievieno tomātu pastu un 1–2 minūtes visu apcep.
3. Pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātiņus, sakapātus tomātus savā sulā, uz lēnas uguns sautē aptuveni 4–5 minūtes.
4. Pievieno oregano, pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus.
5. Ravioli novāra, kā norādīts uz iepakojuma, ieliek mērcē un aptuveni vienu minūti apcep. Pasniedzot pārkaisa ar Parmezāna sieru.