Kazas siera Panna Cotta ar viegli marinētām gailenēm, apceptu bekonu un rukolas pieskārienu.
Sastāvdaļas: kazas siers, saldais krējums, 2,5 procentīgs piens, sāls, cukurs, baltvīna etiķis, želatīns, bekons, gailenes, rukola. Marinādei: sāls, cukurs, lauru lapa, melnie graudu pipari un baltvīna etiķis.
Pagatavošana: ūdens peldē izkausē kazas sieru, sajauktu ar pienu. Pielej saldo krējumu, pievieno sāli, cukuru un aukstā ūdenī uzbriedinātu želatīnu. Lej formiņās. Ledusskapī stindzina 2 stundas. Bekonu apcep uz karstas pannas no abām pusēm 1 līdz 2 minūtes. Svaigas gailenes novāra sālsūdenī 3 minūtes un blanšē. Pagatavo marinādi. Noblanšētās gailenes liek marinādē un uzvāra. Pasniedzot kārto uz šķīvja Panna Cotta ar apceptu bekonu, gailenēm un rukolas lapiņām.