7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot ēdienu mājās, kas apdraud veselību

© pixabay

4.lapa

pixabay

4. Mīklas pagaršošana

Nav ieteicams ēst jēlas olas - nekādā to formā. Ir augsta varbūtība, ka olās ir salmonellas baktērijas, kuras mums ir bīstamas. Tāpēc, cepot pīrādziņus, kliņģeri vai kūku, nenogaršo mīklu, jo bez olām arī milti var saturēt baktērijas, kas var radīt infekciju.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.

Svarīgākais