Latviešu blogera Pipara šokolādes kūka bez miltiem un tikai no 5 sastavdaļām

Attēlam ir ilustratīva nozīme © pexels.com

Latviešu kulinārijas blogeris Pipars jeb Rojs Puķe savā Instagram profilā dalījies ar gardas un ļoti vienkāršas šokolādes kūkas recepti.

Sastāvdaļas:

  • 200g tumšā šokolāde
  • 180g sviests
  • 150g cukurs
  • 5 olas
  • 3 ēd.k. kakao pulveris

Pagatavošana:

1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

2. Šokolādi izkausē ar sviestu ūdens peldē. Mazliet atdzesē. Olas uzputo ar cukuru. Pievieno šokolādes masu, kakao un samaisa.

3. Mīklu pārlej 20cm formā un cep cepeškrāsnī 45-50 min.

4. Var pasniegt gan siltu, gan atdzesētu.