Sākums

14.mai
Kuram gan tā nav noticis, ka pēkšņi vēders sāk burbuļot un kurkstēt visnepiemērotākajā brīdī, piemēram, pasākuma laikā vai pilnīgā klusmā. Kāpēc tā notiek, kas izraisa vēdera kurkstēšanu, ja neesam izsalkuši?
14.mai
Hiacintes ir vieni no pašiem smaržīgākajiem pavasara ziediem. Uzziniet interesantus faktus par šiem skaistajiem ziediem!
13.mai
Dziedātāja Marta Grigale kopā ar meitiņu Grētu un Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski gatavo biezpiena klimpas zemeņu mērcē.
13.mai
Mazkustīgs darbs ar pastāvīgu vai ilgstošu sēdēšanu ir ergonomisks risks, kas ilgtermiņā ietekmē skeleta muskuļu sistēmas veselību, kā arī var negatīvi iespaidot sirds un asinsvadu sistēmu, mentālo labsajūtu un produktivitāti. Kā mazināt sēdoša dzīvesveida veselības riskus, iesaka sertificēta farmaceite Ilona Sinkeviča.
12.mai
Bieži, gatavojot ēdienu cepeškrāsnī, nosmērējam ne tikai cepešpannas, bet arī pašu krāsni. Ja cepešpannu mēs notīram pēc katras lietošanas reizes, tad pašu krāsni vien retais katru reizi iztīra. Tieši tāpēc tajā var uzkrāties netīrumi, ēdienu atliekas. Lai pavisam viegli un ātri iztīrītu cepeškrāsni, un tā izskatītos kā jauna, izmantojiet šo triku!
12.mai
Novecošanās ir neizbēgams process. Mēs ikkatra paliekam arvien vecāka un mūsu vizuālais izskats negribīgi, bet mainās. Ir dažādi veidi, kā palēlināt novecošanās procesus un ilgāk izskatīties jaunākām. Varam izmantot dažādus skaistumkopšanas produktus, doties uz dažādām procedūrām, kā arī lietot medikamentus.
11.mai
Atjautīga ideja, kā no citu acīm paslēpt lietas, kas atrodas jūsu plauktos, kuras nevēlaties, lai tiktu pamanītas, piemēram, jūsu bāru!
11.mai
Pesto var gatavot no teju visa, kas ienāk prātā. Par to varam pārliecināties, redzot veikalu plauktos piedāvāto sortimentu. Tomēr, mūsuprāt, viens no garšīgākajiem pesto veidiem ir tieši lakšu pesto. Lakši ir veselīgs, ārstniecisks un gards augs. Tas pēc garšas atgādina ķiploku, tāpēc lakšiem var rast daudzus un dažādus izmantojumus. 
10.mai
"Barbora" iesaka trīs idejas, kā uz grila pagatavot šefpavāra cienīgu desertu, kas liks garšas kārpiņām no sajūsmas eksplodēt.
10.mai
Šogad piedzīvosim vienu no agrākajām vasarām Latvijas meteoroloģisko novērojumu vēsturē. “Vai esam tai gatavi?” vaicā farmaceite Juta Namsone. “Pirms došanās ārā, iespējams, mazliet ieziežam kādu SPF saturošu krēmu uz pieres un vaigiem, arī rokām, bet pēc ziemas šis ieradums dažiem varbūt pat ir piemirsies.Tagad tas ir jāmaina, vispirms pārliecinoties, vai kosmētikas plauktiņā ir pietiekami dažādām vajadzībām piemērotu saules aizsarglīdzekļu.”
9.mai
Vai ir nozīme tam, kad laistām savu dārzu jeb āra augus? Izrādas, ka ir! Lai arī šobrīd vēl ir pietiekami mitrs, drīz var klāt būt arī pamatīgs sausums, kad būs nepieciešams laistīt dārzu, tāpēc uzzini, kad to vislabāk ir darīt!
9.mai
Lai arī laikapstākļi mūs nebeidz pārseigt, vienu brīdi ir vasarīgi silts, bet citu atkal lietains un vēss, ir laiks dārza darbiem. Uzziniet, kādus darbu dārzā ieteicams veikt tagad, pavasara vidū!
8.mai
Vistas nageti ir daudzu cilvēku iecienīta uzkoda. Tā var būt kalorijām un sāls bagāta. Ja jums garšo šis fritētais ēdiens, bet vēlaties pievērsties veselīgākam dzīvesveidam, iesakām vistas nagetus iemainīt pret brokoļu nagetiem!
8.mai
Klāt pavasaris, kas nozīmē to, ka klāt ir arī dārza darbi. Pētījumos pierādīts, ka strādāšana dārzā var uzlabot fizisko un mentālo veselību, tāpēc ir pat ieteicams sasmērēt rokas un darboties dārzā.
7.mai
Dārzkopības eksperte Lūsija Reade atklāj triku, kā tomātu stādus pasargāt no kaitēkļiem, neizmantojot ķīmiskas vielas. 
7.mai
Skaidri zināms, ka ir prātīgi un izdevīgi maltītes plānot  uz priekšu un pārtiku iegādāties visai nedēļai. Tomēr šāda pieeja rada jaunus izaicinājumus: ledusskapis pilns ar sagatavotajiem ēdieniem un pāri palikušajiem produktiem, bet kā tos vispareizāk uzglabāt, lai tie nesabojātos? Šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā sešus praktiskus padomus ēdiena uzglabāšanai.
6.mai
Kad runa ir par pārtikas produktu krājumiem, nav tādu noteikumu, kam vienmēr obligāti jābūt virtuvē, saka Rimi Gardēdis Normunds Baranovskis. Tas, kādus produktus glabāt pieliekamajā vai ledusskapī, ir ļoti atkarīgs no katra cilvēka dzīvesveida, ēšanas paradumiem un mājsaimniecības izmēra. Tomēr ir produkti, kurus būtu ieteicams turēt pa rokai, sevišķi tad, ja kaut ko vajag pagatavot ātri.
6.mai
Lai gan katram, kurš ar to saskaras, šķiet, ka viņš ir vienīgais, problemātiska āda mūsdienās ir bieži sastopama. Pūtītes, nosprostotas poras un pat akne parasti parādās pubertātes vecumā saistībā ar hormonālajām izmaiņām. Ādas iekaisums var saglabāties arī pēc pieaugošo vecuma sasniegšanas. Tomēr arvien biežāk ar akni vēlākā dzīves posmā sastopas arī pieaugušie, sevišķi sievietes. Kā pareizi kopt problemātisku ādu un kam jāpievērš papildu uzmanība, stāsta Arta Bogdānova.
5.mai
"Elvi" kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni iesaka gardu brīvdienu recepti - elegantās avokado maizītes
5.mai
Ceļojumi ierasti saistās ar patīkām emocijām un laiku, kas šķietami lido, taču nereti ceļotājiem bažas sagādā ilgi gaidītā atpūtas brauciena sākums - pārlidojums uz citu valsti, īpaši tāliem galamērķiem, kad laiks nebūt nelido. Lai arī visbiežāk būšana lidmašīnā saistās ar garlaikošanos un diskomfortu ierobežoto kustību dēļ, šis var būt patiesi vērtīgs ceļojuma posms. Tūroperators “Novatours” ir sagatavojis deviņus ieteikums, kas palīdzēs maksimāli izbaudīt un izmantot gaisā pavadīto laiku, pārvēršot lidojumu no vienkāršas pārvietošanās par neatņemamu ceļojuma pieredzi.
4.mai
Bez ūdens pasaule būtu bezgalīgs tuksnesis un dzīvība nebūtu iespējama. Katru dienu, bet jo sevišķi karstā laikā ir svarīgi dzert pietiekami daudz ūdens, lai justos labi un uzturētu labu veselību. Kas jāņem vērā, izvēloties ūdeni slāpju veldzēšanai, un kāpēc nereti slāpes noturam par izsalkumu, stāsta uztura speciāliste Lizete Puga.
4.mai
Šodien, 4. maijā, svinam Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu jeb tā dēvētos Baltā galdauta svētkus. Par godu šiem svētkiem galdā ceļam dažadus labumus.