Sākums

21.okt 2023
Ēst, lai dzīvotu, nevis dzīvot, lai ēstu! Kuram gan atliek laika domāt par ēdienu, ja dzīvē ir daudz citu aizraujošu lietu, kurām ar diennakts stundām nepietiek? Tā mēdz gadīties arī dziedātājai Patrishai, kura ikdienā lielākoties iztiek ar retām ēdienreizēm un mazām porcijām.
21.okt 2023
Braukšanas apstākļi ziemā mēdz būt sarežģīti, izaicinoši un arī potenciāli bīstami. Daudzi transportlīdzekļu vadītāji piedzīvo trauksmi un nedrošību, tāpēc "Goodyear" kopā ar psihologu un sociologu Deividu Vaskuri apkopojuši padomus, kas palīdzēs šajā gadalaikā uz ceļiem justies pārliecinošāk.
20.okt 2023
Teju ikkatrs reizi dzīvē ir saskāries ar tādu nopietnu problēmu, kā aizsērējušas caurules. Ierasti ar šādām problēmām cilvēki cīnās pērkot veikalos dažādus ķīmiskus līdzekļus. Izrādās, ka arī ar virtuvē pieejamajiem produktiem var mēģināt cīnīties ar šo problēmu!
20.okt 2023
Beidzoties pārtikas produktu un citu lietu derīguma termiņiem, mēs tos izmetam laukā, jo tie nav droši lietojami. Izrādās, ka atsevišķus produktus pēc to derīguma termiņa beigām varam izmantot, bet ne tā, kā tie paredzēti. Tiem var rast alternatīvus pielietošanas veidus!
19.okt 2023
Rudens ir klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks baudīt sezonas krāsas un garšas. Vai zināji, ka bietes ir ne tikai sarkanas, bet arī dzeltenas un baltas? Izmēģiniet šo krāsaino biešu čipsu recepti!
19.okt 2023
Cukuru var izmantot ne tikai ēdienu un dzērienu saldināšanai, bet arī pavisam praktiskos darbos. Uzziniet, kur izmantot cukuru ārpus virtuves!
18.okt 2023
Daudzi varbūt tam nepiekrīt, bet liela daļa cilvēku nespēj iedomāties ēst gatavošanu bez sīpoliem. Tiem var rast daudz un dažādus pielietojumus. Bet vai zinājāt, ka tos ieteicams turēt pie gultas?
18.okt 2023
Piena produktus mēs uzglabājam ledusskapī, bet kartupeļus tumšā vietā, lai tiek ilgāk saglabātos svaigi un nesabojātos. Uzzini, kādi triki vēl palīdz paildzināt dažādu produktu mūžu.
17.okt 2023
Pludmales volejbolista Aleksandrs Samoilovs Pasta Carbonara recepte.
17.okt 2023
Ja ikdienā regulāri izjūti sāpes muguras lejasdaļā, pie tā var būt vainojamas vairākas lietas. Daudz cīņai ar sāpēm cenšas lietot dažādus medikamentus, tomēr reizēm der mainīt arī dažādus paradumus, lai neizjustu diskomfortu.
16.okt 2023
Garda un imunitāti stiprinoša tēja! Tās pagatavošana aizņems vien piecas līdz 10 minūtes!
16.okt 2023
Runājot par sāls lietošanu uzturā, ir skaidrs, ka pieaugušam cilvēkam dienā nebūtu ieteicams uzņemt vairāk nekā 5 g sāls, lai nekaitētu nierēm un nepaaugstinātu asinsspiedienu. Taču, ja sākusies vemšana vai caureja, ja ir karsti un cilvēks pārmēru svīst vai pat notikusi pārkaršana, arī tad, ja sākušās iesnas vai klepus, sālsūdens kļūst par vienu no palīgiem, kas ļauj atgūt normālu pašsajūtu. Farmaceite Ivanda Krastiņa skaidro, kādās situācijās sālsūdeni iesaka lietot iekšķīgi, ārīgi, kompresēs, vannās un inhalācijās.
15.okt 2023
Izcils ēdiens. Garšo gan lieliem, gan maziem. Var uzglabāt ledusskapī 3 dienas un pagatavošanas laiks ir vien pāris minūtes, tā par savu naksnīgo auzu receptei saka ēdienu blogere Anna Panna.
15.okt 2023
 Labi nobriedušās un stingrās kāpostgalvas uztur bagātīgu vitamīnu un minerālvielu spektru visu ziemu, bet skābēti kāposti pavasarī būs viens no pēdējiem būtiskajiem vitamīnu avotiem, līdz dārzos no jauna sadīgs dilles, pētersīļi, salāti un redīsi.
14.okt 2023
Ēdot avokado, mums vienmēr paliek pāri tā kauliņš. Centīgākie reizēm mēdz no tā izaudzēt avokado koku, taču lielākā daļa cilvēku to vienkārši izmet. Nākamreiz, kad ēdīsi avokado, padomā divreiz par tā kauliņa izmešanu, no tā var pagatavot attīrošu sejas skrubi.
14.okt 2023
Brīvdienu vakari, ieritinoties segā pie televizora ekrāna, nav iedomājami bez gardām uzkodām. Nedēļas nogalē daudzi sevi un savas garšas kārpiņas vēlas palutināt ar garšīgām lietām. Ja arī tavi brīvdienu filmu vakari nav iedomājami bez našķiem, izmēģini šo silto burkānu uzkodu ar sieru.
13.okt 2023
Ēdienu blogeres Annas Pannas enerģijas bumbiņu recepte!
13.okt 2023
Rudens viltīgie laikapstākļi, kad saulainas dienas mijas ar lietu un stipru vēju, nereti iet roku rokā ar saaukstēšanos, tāpēc ir būtiski izprast, kādi apstākļi un līdzekļi stiprina imūnsistēmu, kā arī, kādi paradumi to var negatīvi ietekmēt. Lai sagatavotos gada aukstākajam laikam, kā arī periodam, kad ir lielāks risks sevi pakļaut dažādām vīrusu saslimšanām, farmaceite Zane Melberga dalās ar padomiem, kā visefektīvāk uzņemt vitamīnus rudenī, kā arī, kas noteikti jāņem vērā vīrusu sezonā.
12.okt 2023
"Pumpkin spice latte" latviskojot nozīmētu ķirbju latte. Šis dzēriens otrpus okeānam iemantojis lielu popularitāti. Iestājoties rudenīgiem laika apstākļiem, šī kafija ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa daudziem. Arī Eiropā šis kafijas veids kļūst arvien populārāks un iecienītāks.
12.okt 2023
Gada vēsajos mēnešos sportojot ārā cilvēks lieliski norūdās, tas palīdz ķermenim būt noturīgākam pret gaisa temperatūras izmaiņām un stiprina imunitāti ilgtermiņā. Lai arī svaigs gaiss un sports ir vitāli nozīmīgs cilvēka veselībai, mainoties sezonām, ir svarīgi pievērst uzmanību piemērotam apģērbam, uzturam un citām niansēm, kas var būtiski ietekmēt labsajūtu kā sportošanas laikā, tā pēc tās. Lai kustības rezultētos panākumos un veselība uzlabotos, uztura un fitnesa trenere Madara Meiere dalās padomos, kam sekot līdzi, uzsākot treniņus brīvā dabā tieši rudens sezonā.
11.okt 2023
Daudzviet pasaulē rudens saistāms ne tikai ar krāsainām lapām, dzestro gaisu un sveču gaismu, bet arī ar ķirbjiem.
11.okt 2023
Rudens ir krāsu ziņā neparasts gadalaiks – vien pāris mēnešos iespējams piedzīvot pāreju no zaļā uz pelēko caur visu toņu zeltainajiem, rūsganajiem un sarkanīgajiem. Arī cilvēku dzīves telpā parādās siltākas segas un džemperi, sveces un tējas tases, un citi tumšiem, gariem vakariem piestāvoši aksesuāri. “Bonava Latvija” eksperti apkopojuši pasaules dizaineru ieteikumus, kā šogad rudeni stilīgi un mūsdienīgi ienest savā mājoklī.