Kā mājās pagatavot dzērvenes pūdercukurā?

© unsplash.com

Dzērvenes pūdercukurā ir lielisks našķis ziemas vēsajos vakaros. Saldais pūdercukurs apvienojumā ar skābo dzērveni ir izcils salikums! Bet kā dzērvenes pūdercukurā pagatavot paša spēkiem, lasiet tālāk!

Vajadzēs:

  • 2 glāzes cukura;
  • 3 glāzes dzērveņu;
  • 1 glāzi pūdercukura;
  • 2 glāzes ūdens.

Pagatavošana:

1. Katliņā uz lēnas uguns ūdenī izšķīdiniet 2 glāzes cukura.

2. Uzkarsējiet cukuru līdz vārīšanās temperatūrai un noņemiet pēc tam no plīts.

3. Cukura sīrupā ieberiet dzērvenes. Kārtīgi iemaisiet tās sīrupā, lai ikkatra odziņa būtu noklāta.

5. Lieciet dzērvenes ledusskapī uz astoņām stundām.

6. Pēc astoņām stundām apviļājiet dzērvenes pūdercukurā.

Pēc apmēram vienas līdz divām stundām varat baudīt kraukšķīgās dzērvenes pūdercukurā!

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais