8 veselīgi produkti, kurus ēdam nepareizi

© Pexels

Mūsdienās, kā vēl nekad, cilvēki seko līdzi savam uzturam un tā kvalitātei. Kāpēc to mazināt, ēdot labus un veselīgus produktus nepareizi? Tomātus, zemenes, gurķus un citus vērtīgs produktus īstenībā jāēd tā, lai izceltu to veselīgās īpašības, norāda "Bright Side".

Pexels

1.Tomāti

Tomāti patiesībā ir starp tiem produktiem, kurus labāk ēst pagatavotus, lai labāk uzņemtu tajos esošās vērtīgās vielas, piemēram, likopēnu, kas mazina sirds slimību un vēža risku. Vislabāk ēst tomātus, kas novārīti vismaz 90 grādos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Alkoholiķis ir cilvēks, kurš lieto alkoholiskos dzērienus pārmērīgā daudzumā, nespēj to kontrolēt un pats saviem spēkiem nespēj atteikties no grādīgo dzērienu malkošanas. Nav definēts viens alkoholisma cēlonis, kuru varētu attiecināt uz visiem, kas slīgst atkarībā. Alkohola atkarību var veicināt dažādi faktori. Šoreiz aplūkosim piecus faktorus, kuri var veicināt atkarību no alkohola!

Svarīgākais