7 ikdienas produkti, kas var būt organismam toksiski

© pexels.com

Daudzi no mums uzskata, ka ēdieni, kuri iekļauti veselīgo produktu kategorijā, ir droši ēdami. Taču patiesībā arī veselīgie produkti var saturēt vielas, kas kaitē organismam.

pexels.com

1. Kartupeļi

Kas gan var būt labāks par ceptiem vai vārītiem kartupeļiem? Taču no svaigiem gan vajadzētu izvairīties, jo tajos ir augsta glikoalkaloīdu koncentrācija, kas ir toksisks savienojums un var izraisīt sliktu dūšu, norādīts publikācijā par toksiskām vielām kartupeļos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais