7 ikdienas produkti, kas var būt organismam toksiski

© pexels.com

2.lapa

pexels.com

2. Kanēlis

Kanēli daudz izmanto tējās, saldumos un kā garšvielu. Taču kanēlis satur arī kumarīnu, kas var būt toksisks, norādīts pētījumā par kanēļa radītajiem riskiem veselībai.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais