Trīs receptes vienkāršu Halovīna saldumu pagatavošanai

2.lapa

SCANPIX

# ŠOKOLĀDES APELSĪNU ŽELEJA

Sastāvdaļas:

  • 1 l apelsīnu sulas
  • 6 želatīna plāksnes
  • 25 g tumšās šokolādes

Pagatavošana:

  1. Nelielā katlā uzsilda apelsīnu sulu līdz tā gandrīz sāk burbuļot;
  2. Sagatavo želatīnu;
  3. Želatīnu pievieno apelsīnu sulai, ļauj masai nedaudz atdzist;
  4. Sagatavoto masu lej nelielos trauciņos un ievieto uz apmēram 5 stundām ledusskapī;
  5. Izkausē šokolādi;
  6. Sastingušajai apelsīnu želejai virsū klāj nelielu šokolādes kārtu;
  7. Ievieto trauciņus ledusskapī un pasniedz, kad šokolāde sastingusi.

* Recepte no "BBC Food"

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Domājot par brokastu ēdieniem, daudziem pirmais, kas nāk prātā, ir sviestmaizes, brokastu pārslas, putras vai olas. Ja jums ir apnikuši ierastie brokastu ēdieni, iesakām izmēģināt jaunu recepti - grieķu jogurtu ar piedevām!

Svarīgākais