Trīs receptes vienkāršu Halovīna saldumu pagatavošanai

3.lapa

pixabay.com

# BALLĪŠU KŪCIŅAS JEB KEIKPOPI

Sastāvdaļas:

  • “Selga” cepumi 24 gb
  • krēmsiers 140 g
  • kanēlis 1tk
  • ēdamkarote izkausēta sviesta
  • ēdamkarote medus
  • šokolāde 200g

Pagatavošana:

  1. Sadrupina cepumus. Pievieno krēmsieru, izkausētu sviestu, medu un kanēli - kārtīgi samaisa;
  2. No masas uztaisa bumbiņas, saliek uz paplātes un liek ledusskapī uz 1 h;
  3. Izkausē šokolādi ūdens peldē. Kociņa galu iemērcē šokolādē un tad iesprauč katrā bumbiņā pa vienam. Ļauj nostiprināties (var ielikt ledusskapī uz 10 min);
  4. Tad katru bumbiņu mērcē izkausētā šokolādē un apber ar kādu dekoru. Liec ledusskapī, līdz šokolādes kārta sacietē.

* Recepte "Mans Rimi"

Virtuvē

Domājot par brokastu ēdieniem, daudziem pirmais, kas nāk prātā, ir sviestmaizes, brokastu pārslas, putras vai olas. Ja jums ir apnikuši ierastie brokastu ēdieni, iesakām izmēģināt jaunu recepti - grieķu jogurtu ar piedevām!

Svarīgākais