Triks, kā cietu maizi atkal padarīt mīkstu

© unsplash.com

Lai cieto maizi nevajadzētu mest laukā, to pavisam viegli var padarīt atkal mīkstu!

Vajadzēs:

  • maizi;
  • papīra dvieli;
  • spreja pudeli;
  • ūdeni;
  • mirkoviļņu krāsni.

Process:

1. Ietiniet maizi papīra dvielī.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Ielejiet spreja pudelē ūdeni.

3. Apsmidziniet ar ūdeni papīra dvielī ietīto maizi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pēc tam maizi ievietojiet mikroviļņu krāsnī uz neilgu brīdi. Pēc tam iztiniet maizīti laukā no papīra dvieļa

Ekrānuzņēmums no Youtube

Šādā veidā Jūs pavisam ātri iegūsiet mīkstu un siltu maizi!

Avots

Virtuvē

Grieķu mērce, ko tradicionāli gatavo no jogurta, gurķa, ķiploka un piparmētras, ir lieliska kopā ar svaigiem dārzeņiem, maizi, čipsiem, krekeriem un citām uzkodām. Šī “BBC Good Food” recepte tiek slavēta kā "svaiga un vienkārša", un receptes autors Bārnijs Desmazērijs saka, ka to ir "lieliski pasniegt kopā ar grauzdētu pitas maizi vai lēni sutinātu jēra gaļu".