Triks, lai augļi un dārzeņi ledusskapī neapkalstu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Kad gatavojam ēst, mums mēdz palikt pāri, piemēram, puse no citrona, tomāta vai kāda cita augļa, dārzeņa. Lai šī pāri palikusī pusīte neapkalstu, izmantojiet šo vienkāršo triku!

Vajadzēs:

  • šķēres;
  • gumiju;
  • plastamasa vāciņu, piemēram, jogurta vai krējuma trauciņa.

Process:

1. Veciet divus nelielus, paralēlus iegriezumus plastmasas vāciņā (skat. attēlus).

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Vāciņam virsū uzmauciet gumiju. Gumiju novietojiet vietās, kur veicāt iegriezumus. Tādējādi tā neslīdēs nost.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Zem gumijas ar nogriezto pusi pret vāciņu ielieciet, piemēram, citronu. Šādi tas ilgāk saglabāsies svaigs!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus! 

Svarīgākais