RECEPTE: Man­da­rī­nu su­kā­des

© Scanpix

Saldās, sulīgās, garšīgās sūkādes, kas mums atgādina par vasaru un sauli.

SA­STĀV­DA­ĻAS: ki­lo­grams man­da­rī­nu, 2 glā­zes cu­ku­ra, ūdens.

PA­GA­TA­VO­ŠA­NA: no­mi­zo ki­lo­gra­mu man­da­rī­nu un sa­vāc mi­zas.Uz­lej ūde­ni,uz­vā­ra, at­kal uz­lej jaun­u auk­stu ūde­ni un at­kal uz­vā­ra. Tā da­ra trīs rei­zes. Pēc tam at­dze­sē un sa­griež, ta­ču ne pā­rāk smal­ki. Liek alu­mī­ni­ja trau­kā, uz­lej ūde­ni tā, lai tas maz­liet no­seg­tu mi­zas. Ie­ber vi­su cu­ku­ru, vā­ra uz lie­las uguns, ne­pār­trauk­ti mai­sot, ka­mēr ūdens vairs nav. No­ņem no plīts, no­liek vē­sā vie­tā, ka­mēr pil­nī­bā at­dzi­sis. Mi­zi­ņas vieg­li at­da­lās ci­ta no ci­tas.

Svarīgākais