RECEPTE: Man­da­rī­nu su­kā­des

© Scanpix

Saldās, sulīgās, garšīgās sūkādes, kas mums atgādina par vasaru un sauli.

SA­STĀV­DA­ĻAS: ki­lo­grams man­da­rī­nu, 2 glā­zes cu­ku­ra, ūdens.

PA­GA­TA­VO­ŠA­NA: no­mi­zo ki­lo­gra­mu man­da­rī­nu un sa­vāc mi­zas.Uz­lej ūde­ni,uz­vā­ra, at­kal uz­lej jaun­u auk­stu ūde­ni un at­kal uz­vā­ra. Tā da­ra trīs rei­zes. Pēc tam at­dze­sē un sa­griež, ta­ču ne pā­rāk smal­ki. Liek alu­mī­ni­ja trau­kā, uz­lej ūde­ni tā, lai tas maz­liet no­seg­tu mi­zas. Ie­ber vi­su cu­ku­ru, vā­ra uz lie­las uguns, ne­pār­trauk­ti mai­sot, ka­mēr ūdens vairs nav. No­ņem no plīts, no­liek vē­sā vie­tā, ka­mēr pil­nī­bā at­dzi­sis. Mi­zi­ņas vieg­li at­da­lās ci­ta no ci­tas.

Māja

Pieņemot lēmumu par dzīvokļa iegādi un apskatot potenciālos mājokļus, varam nonākt situācijā, kad uzmanību pievēršam vien dzīvokļa izskatam un platībai, taču aizmirstam par daudzām nozīmīgām detaļām. Ko nepieciešams pārbaudīt, lai pēcāk nenonāktu nepatīkamās situācijās saistībā ar jauniegādāto mājokli, stāsta Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais.

Svarīgākais