RECEPTES: Bri­se­les kā­pos­ti ar be­ko­nu – mār­rut­ku krē­mu

© Scanpix

Ziemas laikā jādomā par sātīgām pusdienām.

SA­STĀV­DA­ĻAS:

Bri­se­les kā­pos­ti, pār­griez­ti uz pus­ēm

smal­ki sa­ka­pāts krauk­šķīgs be­kons

krē­jums ar pa­ze­mi­nā­tu tau­ku pro­cen­tu

sa­ga­ta­vo­ti mār­rut­ki

sāls

svai­gi mal­ti pi­pa­ri

PA­GA­TA­VO­ŠA­NA: tvai­cē­ja­mā kat­lā uz­vā­ra ūde­ni un 6–8 mi­nū­tes tvai­cē Bri­se­les kā­pos­tus.

Be­ko­nu, skā­bo krē­ju­mu, mār­rut­kus, sā­li un pi­pa­rus sa­jauc bļo­di­ņā. Pār­klāj Bri­se­les kā­pos­tiem un pa­sniedz sil­tus.

Svarīgākais