5.lapa
5. Gatavo radoši!
Pavasarī, izmantojot pirmos Latvijas ražas labumus, noteikti ir vērts papildināt ierastus ēdienus ar dažādām sezonai raksturīgām piedevām, kas bieži vien pat stipri neizmainīs ēdiena garšu, taču sniegs vērtīgu vitamīnu un minerālvielu piedevu, ko, savukārt, novērtēs mūsu ķermenis. Svaigus zaļumus noteikti var pievienot dažādām sviestmaizēm un omletēm, daudzus lapu dārzeņus var pievienot augļu kokteiļiem un smūtijiem - tie nenomāks augļu garšu, taču būtiski palielinās šo ēdienu uzturvērtību. Pavasarī nevajag baidīties eksperimentēt - radoša pieeja ēdienu gatavošanai priecēs ne vien Jūsu garšas kārpiņas, bet arī acis, un padarīs mūsu maltītes dzīvespriecīgākas un veselīgākas.