2.lapa
Sarmīte Neimane, restorāna “Niklāvs” šefpavāre
Publicitātes foto
Sastāvdaļas: biešu sula - 100 ml., cidoniju sīrups - 150 ml., olu baltumi - 3 gab., želatīns - no 40 līdz 60 g, atkarībā no vēlamā blīvuma, cidoniju sula - pēc garšas, augu eļļa.
Pagatavošana:
Iemērcē želatīnu. Pievieno to biešu sulas un cidoniju sīrupa maisījumam. Maisījumu ievieto “ledus vannā” un sakult, līdz tiek iegūtas stingras putas. Sakuļ olu dzeltenumus. Biešu masai pievieno arī olas baltumu un kuļ, līdz maisījums iegūst viendabīgu masu un krāsu. Sakulto masu ielej ar eļļu viegli ieziestās silikona formās. Ievieto ledusskapī un atstāj 2-3 stundas. Pasniedz ar karameļu vai vaniļas mērci.