2.lapa
Alus čili
Sastāvdaļas:
500 g tītara maltās gaļas
2 čili pipari
2 šalotes sīpoli
2 burkāni
2 sarkanās paprikas
200 g sarkano pupiņu
200g konservētu sasmalcinātu tomātu
350 ml alus
3 tējkarotes malta kūmiņa
1 tējkarote malta koriandra
Pagatavošana:
1. Sīpolu un čili smalki sagriež. Burkānus un paprikas sagriež nelielos kubiņos. Katlā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztos dārzeņus. Pievieno maltu koriandru un kuminu.
2. Katliņa saturam pievieno gaļu un apcep. Pievieno tomātus un alu. Ļauj visam sautēties 30 minūtes un pēc garšas pievieno sāli.
3. Gatavu ēd kā sautējumu vai pasniedz ar rīsiem vai grilētu maizīti.