Svētku galdam: 4 vasarīgas receptes, kuru sastāvā izmantots alus

© Publicitātes foto/Viktorija Kožemjakina

2.lapa

Alus čili

Sastāvdaļas:

500 g tītara maltās gaļas

2 čili pipari

2 šalotes sīpoli

2 burkāni

2 sarkanās paprikas

200 g sarkano pupiņu

200g konservētu sasmalcinātu tomātu

350 ml alus

3 tējkarotes malta kūmiņa

1 tējkarote malta koriandra

Pagatavošana:

1. Sīpolu un čili smalki sagriež. Burkānus un paprikas sagriež nelielos kubiņos. Katlā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztos dārzeņus. Pievieno maltu koriandru un kuminu.

2. Katliņa saturam pievieno gaļu un apcep. Pievieno tomātus un alu. Ļauj visam sautēties 30 minūtes un pēc garšas pievieno sāli.

3. Gatavu ēd kā sautējumu vai pasniedz ar rīsiem vai grilētu maizīti.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais