Viena sastāvdaļa, kas jāpievieno kotletēm, lai tās būtu ideālas

© Dmitrijs Suļžics /F64

Kotletes ir viegli pagatavojams ēdiens. Ir kāds veikls triks, kas lai kotletes būtu gardas un sulīgas, raksta "belnovosti.by".

Pieredzējuši pavāri kotlešu gatavošanas laikā izmanto minerālūdeni.

Nepieredzējušam cilvēkam šī komponenta pievienošana šķitīs dīvains lēmums. Tomēr sulīgām un smaržīgām kotletēm šis produkts patiešām ir nepieciešams.

Fakts ir tāds, ka, pievienojot garšvielas maltajai gaļai, tās mitruma nepietiek, lai šīs garšvielas izmērcētu un garšvielas zaudē aromātu un garšu.

Savukārt, ja gaļai pievieno nelielu daudzumu stipri gāzēta minerālūdens, visu kārtīgi samaisa un atstāj maisījumu kādu laiku ievilkties, tad garšvielas uzbriest un piesātina malto gaļu ar smaržām.

Bet nevajadzētu pārspīlēt - 600-700 gramiem maltās gaļas pietiks tikai ar 100 mililitriem minerālūdens.

Svarīgākais