Komentāri: Zinātnieki aicina atteikties no kādas tradicionālas rasola sastāvdaļas

Normunds Vīksna

Un kad rosols vairs negaršo kā rosols, no tā var atteikties pavisam.Varbūt labāk ir nepiedzimt, tad arī jāmirst nebūs!

18.dec 2017 Atbildēt
Aivars Gedroics

Sūdus pievienot viņi gadījumā arī neiesaka? Tad ar garantiju nebūs vēlēšanās ēst! :D

18.dec 2017 Atbildēt
Gunta Krieviņa

Rakstā aprakstītais nav rasols. Rasolā liek tikai skābētus gurķus , vārītu liesu cūkas gaļu , siļķi ,u.c. ,atjauc ar skābu krējumu.

18.dec 2017 Atbildēt
Aivars Bērziņš Aivars Bērziņš

Das ist grose pizģets!

18.dec 2017 Atbildēt
Jānis Jansons

SILKI RASOLA,,,Gunta,ko tu i salietojusies,tak beidz lietot aizliegtas vielas...

19.dec 2017 Atbildēt

Komentēt