TOP 3 padomi, kā izvēlēties kvalitatīvu gaļu

© F64

2.lapa

Gaļas izskats un smarža

Tāpat izvēles procesā noteikti jāpievērš uzmanība tādiem rādītājiem kā smaržai, krāsai un konsistencei. Ja produkts neizskatās labi jau veikala plauktā, ir ar aizdomīgu smaržu vai glumu virsmu, to iepirkumu grozā noteikti nevajag likt.

Jāņem vērā, ka bieži vien kvalitatīvāki un veselīgāki produkti ir arī dārgāki, jo to ražošana izmaksā vairāk. Tomēr der iegaumēt, ka to izvēle atmaksājas ilgtermiņā - kvalitatīvāks, veselīgāks uzturs palīdzēs nodrošināt labāku veselību un samazinās ar veselību saistītos izdevumus un iespējamās problēmas nākotnē.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Kad 1972. gadā kādai grūtniecei tika noņemtas asinsanalīzes, ārsti atklāja, ka tajās mistiski trūkst vienas virsmas molekulas, kas bija uz visām citām tolaik zināmajām sarkanajām asins šūnām. 50 gadus vēlāk šī dīvainā parādība ir ļāvusi Lielbritānijas un Izraēlas pētniekiem aprakstīt jaunu cilvēka asinsgrupu, raksta “Science Alert”.

Svarīgākais