3.lapa
Produkta sastāvs
Produkti, kuru veidošanā izmantots kvalitatīvs izejmateriāls - šajā gadījumā jēla gaļa -, būs ievērojami mazāk pārstrādāti, turklāt šādus produktus nav nepieciešams izmainīt ražošanas procesā, lai produktu padarītu gan vizuāli, gan konsistences un garšas ziņā patīkamāku. Arī produkta iepakojums būtiski ietekmē gaļas kvalitāti - pienācīgi izstrādāts iepakojums ļauj jēlo gaļu saglabāt "tīru", bez jebkādām piedevām. Tādēļ gaļas ražotāji rūpīgi piedomā pie kvalitatīvu iepakojumu izstrādes, tos pilnveidojot iespējami biežāk.
Vērts atcerēties, ka gaļas produktu izvēlē uzmanība jāpievērš arī sāls daudzumam, ievērojot dienā ieteicamo normu - uzņemt līdz pieciem gramiem sāls, kas ir aptuveni viena tējkarote. Kvalitatīvas gaļas ražotāji arvien papildina produktu klāstu, izmantojot iespējami minimālu sāls un to kombināciju daudzumu produktu ražošanā. Neskatoties uz to, ēdienkartē iekļautos gaļas produktus vienmēr ieteicams papildināt ar svaigiem dārzeņiem vai augļiem, tādējādi ieviešot nepieciešamo dažādību augstvērtīgam uzturam.