Piecas neveiksmīgas dienas: Mēness kalendārs jūnijam

© Foto: pixabay.com

Kad ir Mēness fāzes 2024. gada jūnijā, kuras ir labvēlīgas dienas un kad neko nesākt, raksta unian.net. Mēness cikls ir īsāks par kalendāro mēnesi un ilgst 29,5 dienas.

Šajā laikā Zemes pavadonis iziet cauri četrām galvenajām fāzēm, starp kurām ir labvēlīgi un nelabvēlīgi periodi:

jauns mēness - Mēness cikla sākums, nelabvēlīgs periods, varat plānot jebkuru biznesu, bet nevajag to uzsākt;

augošs pusmēness, pirmais ceturksnis un augošs Mēness - laiks no jauna mēness līdz pilnmēnesim, šajā ciklā var un vajag sākt darīt to, ko plānojāt jaunā mēnesī;

Foto: pixabay.com

pilnmēness - Mēness ir kulminācijā, nelabvēlīgs periods, gaismekļa enerģija provocē emociju uzplūdus, kas izraisa nepārdomātas darbības un no tā izrietošās sekas;

dilstošs mēness, pēdējais ceturksnis un dilstošs pusmēness - laiks no pilnmēness līdz nākamajam jaunajam mēnesim, periods tiek uzskatīts par labvēlīgu notikumu, jūtu, darbību analīzei, var atbrīvoties no visa nevajadzīgā, pārtraukt attiecības utt.

Kā mainīsies Mēness fāzes 2024. gada jūnijā:

Foto: pixabay.com

Mēness dilst - no 1. līdz 5. datumam un no 23. līdz 30. datumam;

jauns mēness 2024. gada 6.jūnijā;

Mēness aug - no 8. līdz 21. jūnijam;

pilnmēness 2024. gada 22. jūnijā.

Šomēnes nebūs ne Saules, ne Mēness aptumsumu.

Labvēlīgās dienas

Tātad labvēlīgās dienas būs no 1. līdz 5. jūnijam un no 23. līdz 30. jūnijam. Īpaši uzmanīgiem jābūt 22. jūnijā, jo Mēness enerģija provocēs emocijas, kas var izraisīt nepārdomātas darbības un no tā izrietošās sekas.

6.jūnijā plānojam un domājam par jaunajiem darbiem, uzdevumiem un nākotnes plāniem, bet neko nevajag uzsākt.

Vislabvēlīgākās dienas jūnijā: 4., 5., 12. jūnijs.

Labvēlīgas dienas kopumā: 7., 11., 13., 19., 20., 27. jūnijs

Nelabvēlīgas dienas 2024. gada jūnijā: 1., 2., 28., 29., 30. jūnijs

Ne visai labvēlīgas dienas: 3., 6., 8., 10., 15., 18., 21., 22., 24., 25.jūnijs

Dzīvesstils

Var viegli apgrauzdēt cukurķirbi, sviesta ķirbi un pēc tam iegūt biezeni maizes cepšanai. Tādā veidā jūs iegūsit vairāk grauzdētu un karamelizētu garšu. Var arī tvaicēt vai vārīt, lai gan zudīs cepšanas papildu garšu.

Svarīgākais