Veselīgi un garšīgi: jūras aļģu salāti ar olu

© Foto: depositphotos.com

Jūras kāposti ir vitamīnu un minerālvielu krātuve. Tie ir bagāti ar jodu, kas ir tik nepieciešams mūsu ķermenim. Bet nedomājiet, ka tas ir tikai veselīgi, tas ir arī neticami garšīgi.

SASTĀVDAĻAS

200 g jūras aļģu (marinētas vai konservētas)

2 vārītas olas

1 sīpols (sarkans vai balts)

1-2 ēdamkarotes augu eļļas

sāls un pipari pēc garšas

saļumi (dilles, pētersīļi) pēc izvēles

PAGATAVOŠANA:

Foto: pixabay.com

Jūraszāles liek caurdurī, lai notecinātu lieko šķidrumu. Ja nepieciešams, sagrieziet kāpostus mazākos gabaliņos. Olas nomizo un sagriež kubiņos. Smalki sagriež sīpolu.

Bļodā ievieto jūraszāles, olas un sīpolus. Pievienojiet augu eļļu, sāli, piparus pēc garšas.

Pēc vēlēšanās salātus dekorējiet ar zaļumiem. Pasniedz atdzesētus.

Padoms

Lai iegūtu košāku garšu, salātiem varat pievienot nedaudz citrona sulas vai ābolu sidra etiķa.

Pikantu cienītājiem salātiem var pievienot nedaudz aso piparu vai sinepju.

Dzīvesstils

Skaistas brīnumpārvērtības veic "Salvijas pārvērtības" Liepājā. Ar meikapa un aksesuāru palīdzību atklāt sievietē skaisto, netveramo, trauslo un īpašo. Nelieli otas pieskārieni spēj darīt brīnumus. Un skaistas esam mēs visas, tikai jāprot to pareizi izcelt un parādīt, sevi raksturo "Salvijas pārvērtības".