RECEPTES: Sāļie mafini ar kazas sieru

© f64

Sāļais kēksiņš ir garda un viegla uzkoda ar ko var gan priecēt viesus svētkos, gan lutināt mājiniekus ikdienā.

SASTĀVDAĻAS:

30 g eļļas

30 g sviesta

2 olas

10 g cukura

30 g skābā krējuma

60 g milti

50 g cepamā pulvera

2 g sāls

svaigs rozmarīns

kazas siers

marinētas bietes

PAGATAVOŠANA: eļļu, sviestu, skābo krējumu, sāli un rozmarīnu sablenderē. Olas puto ar cukuru līdz stingrām putām. Abas masas savieno, pieber miltus, rīvēta siera un cepamā pulvera maisījumu, pilda mafinu formās, cep 15 minūtes 175 grādos. Atdzisušu pārgriež uz pusēm un pilda ar sieru un marinēto biešu šķēlēm.

Svarīgākais