RECEPTE: Maizītes ar garnelēm

© Agris Semēvics, speciāli Mājai

Garda uzkoda.

SASTĀVDAĻAS:

30 g saldskābās sēklu maizes

10 g kaņepju sviesta

20 g Cherry tomātu

karaliskās garneles

olīvas (zaļas vai melnās bez kauliņiem)

PAGATAVOŠANA: no maizes izspiež aplīti un pārsmērē ar kaņepju sviestu. Garneles apcep uz sakarsētas pannas diļļu sviestā. Uz maizes liek pusi tomāta, garneli un olīvu. Visu ar iesmiņu sastiprina kopā.

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais