RECEPTE: Aukstā tomātu zupa

© Publicitātes foto

Ideja zupai.

SASTĀVDAĻAS:

840 ml tomātu biezsulas

1 sīpols, 1 citrona sula

100 ml tomātu mērces

1 čili pipars, dažas estragona lapiņas

1 ēdamkarote skābā krējuma

1 ēdamkarote kartupeļu cietes

PAGATAVOŠANA: sakarsētā tomātu sulā iemaisa kartupeļu cieti. Kad sula sabiezējusi, to atdzesē. Zupā iemaisa sakapātu sīpolu un čili piparu. Pievieno citrona sulu un tomātu mērci. Samaisa un pasniedz ar skābo krējumu. Rotā ar estragona lapiņām.

Izklaide

Pašmāju rekordu koncertu izziņošanas jomā sasniegusi grupa “Sudden Lights”: 15. novembrī tā ar dziesmu “eldorado” izziņoja savu līdz šim lielāko koncertu “Arēnā Rīga”, kas notiks… 2025. gada 15. novembrī.

Svarīgākais