RECEPTE: Ar gailenēm un malto gaļu pildīti kabaču gredzeni

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Ideja maltītei

SASTĀVDAĻAS:

• kabacis

• sīpols

• ķiploks

• tomāts

• gailenes vai citas sēnes

• maltā gaļa

• sāls, garšvielas

• zaļumi

• siers

PAGATAVOŠANA: kabaci sagriež aptuveni 2 cm biezās ripās, katrai ripai izdobj viduča mīkstumu. Ja kabacim miza cieta, to labāk nomizot.

Gatavo pildījumu: sīpolu, ķiploku, tomātu, sēnes sagriež un sajauc ar maltu gaļu. Pievieno garšvielas un zaļumus. Kabaču gredzenus piepilda un kārto ietaukotā cepamtraukā. Pārkaisa rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī gatavu.



Svarīgākais