7 olu ēdienu receptes katrai nedēļas dienai

© Publicitātes foto

4.lapa

Iesaka fitnesa trenere Zanda Zariņa - Rešetina

Olu-spinātu mafini

Sastāvdaļas:

6 olas

2 saujas spinātu

Sauja ķiršu tomātu

30-40 g rīvēta cietā siera

Sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana:

1. Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

2. Nomazgā un sagriež spinātus un tomātus, sarīvē sieru.

3. Bļodā sakuļ olas un pievieno jau sagatavotos spinātus, tomātus, sieru, sāli un piparus pēc garšas.

4. Masu salej silikona formās un cep 20 - 25 minūtes.

5. Pasniedz ar iecienītāko mērci pēc izvēles vai ēd bez piedevām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

Lieldienu vakarā, 20. aprīlī, TV3 šovā “Koru kari” četri kori ne tikai pārsteidza ar spilgtiem priekšnesumiem, bet arī drosmīgi izaicināja sevi, dziedot pat zviedru un franču valodā. Žūrijas rindām šajā vakarā pievienojās dziedātāja Ieva Kerēvica, kas reiz līdz uzvarai šovā aizveda Madonas zaļo kori. Vakara izskaņā, īsi pirms pusfināla, šova skatuve bija jāatstāj Renāra Kaupera vadītajam Jelgavas violetajam korim.