7 olu ēdienu receptes katrai nedēļas dienai

© Publicitātes foto

3.lapa

Iesaka šefpavārs Ēriks Dreibants

Šakšuka

Publicitātes foto

Sastāvdaļas:

2 sarkanie sīpoli
4 ķiploku daiviņas
Olīveļļa
1 t.k kumīna
4 dažādas krāsas paprika
500g tomātu savā sulā
4 olas
200 g aunu zirņu
1 bunte pētersīļu
4 ēd. k. dabīgā jogurta
Sāls, cukurs, pipari, soja, tabasko

Pagatavošana:

1.Sīpolus sagriež nelielos gabaliņos, cep līdz tie kļūst mīksti.


2. Pievieno gabaliņos sagrieztu papriku, ķiplokus, cep dažas minūtes.

3. Pievieno sasmalcinātus tomātus savā sulā, nedaudz sojas mērci, tabasko, cukuru, kumīnu un sāli.

4. Visu pannā uzvāra, laiku pa laikam maisot, un pievieno turku zirņus.

6. Visu pannas saturu liek cepeštraukā, iesit olas un cep cepeškrāsnī 180 C grādos 15 minūtes.

7. Pa virsu uzber fetas sieru, kapātus pētersīļus un maltus svaigos piparus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais