Gardēžiem

20.mai 2018
Restorāna "Piramīda" šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā trīs saldo ēdienu receptes, kas būs piemērotas siltiem vakariem draugu vai ģimenes lokā.
20.mai 2018
Gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers" aptaujā noskaidrojis populārākos vakariņu ēdienus. Kā TOP 3 izvēle ir salāti ar gaļu, zupa, kā arī dažāda veida sacepumi ar gaļu vai dārzeņiem.
18.mai 2018
“Latvijas Meža dienu” vēstnesis, “Restorāna 3” pavārs un meža garšu zinātājs Žanis-Raivo Behmanis iesaka viegli pagatavojamas receptes piknikam, izmantojot tepat, Latvijas valsts mežos atrodamas garšvielas un ēdamlietas. Tās ierastajai maltītei piešķirs īpašo - meža garšu un sajūtu!
13.mai 2018
"Rimi Gardēži" piedāvā recepti gardām uzkodām, kas būs piemērotas kopīgai hokeja mača vērošanai ar ģimeni un draugiem.
13.mai 2018
Pannakota ir gards, krēmīgs deserts. Šajā variantā krēms tiek vārīts uz lēnas uguns ar kokosriekstu pienu un laima miziņu. Tas papildināts ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām.
8.mai 2018
Producents Vladimirs Rešetovs lieku reizi apstiprinājis savu pārliecību, ka ''Jaunā viļņa'' aiziešana no Jūrmalas kūrortpilsētai nākusi par labu.
7.mai 2018
No šodienas, 7.maija, līdz 13.maijam Rīgā notiek Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvā 63 Rīgas restorāni un kafejnīcas.
7.mai 2018
Latvija kļūs par vienu no Eiropas valstīm, kur veikalu plauktos blakus tumšajai, piena un baltajai šokolādei parādīsies ceturtais šokolādes veids - "Ruby" jeb tumši sarkanā šokolāde.
1.mai 2018
Otrdien pēcpusdienā uz nepilnu stundu tehnisku iemeslu dēļ bija slēgts lidostas "Rīga" skrejceļš. Šī iemesla dēļ uz citu lidostu tika novirzīts aviokompānijas "SAS" reiss no Kopenhāgenas, bet vēl trīs reisu no Rīgas izlidošana kavējās.
30.apr 2018
Biete ir ļoti veselīgs sakņaugs. Tās satur daudz vitamīnu, minerālvielu un mikroelementu, tās lieliski palīdz atbrīvoties no dažādām veselības problēmām. Turklāt bietes ir produkts ar zemu kaloriju daudzumu – 40 kkal/ 100 g. Tas padara bietes ļoti pievilcīgas sievietēm, kuras vēlas notievēt pirms vasaras iestāšanās.
29.apr 2018
No 7.-13.maijam Rīgā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 63 Rīgas restorāni un kafejnīcas.
photo_camera
28.apr 2018
Zviedriete Ida Erikssone bloga žurnālā "Adaras" ieteikusi vairākas vietas Rīgā, kur iespējams izbaudīt izcilu ēdienu un patīkamu atmosfēru.
28.apr 2018
Tā nu ir sanācis, ka mūsu klimats nelutina ar mūžīgu vasaru, tāpēc ar uzturvielām bagāti un patiešām garšīgi vietējie dārzeņi, augļi, ogas un zaļumi plauktā dzīvo pavisam neilgi, kamēr ārā ir silts un saulains laiks.
27.apr 2018
Visparastākais uz palodzes audzējamo zaļumu veids, ko daudzi pazīst kopš bērnības un kas neprasa īpašu piederumu un sēklu iegādi, ir lociņi. Tos var audzēt speciāli vai vienkārši tāpēc, lai nebūtu jāizmet sīpoli, kas dzen asnus.
26.apr 2018
2017.gadā vīna ražošanas apmēri pasaulē kritušies līdz zemākajam līmenim pēdējo 60 gadu laikā, informē ''International Organisation of Vine and Wine''.
26.apr 2018
Latvijā aizvien pieprasītāki kļūst dažādi bezlaktozes, bezglutēna, veģetārie un vegāniskie produkti. Pēdējo nedēļu laikā vegānu kopienas vidū iecienīts kļuvis biezpiena sieriņš Baltais - pieprasījums pēc šī produkta pagājušā mēneša laikā Rimi veikalos palielinājies par 400 %.
21.apr 2018
Pavasaris ir īstais laiks, kad kādu ēdienreizi aizstāt ar veselīgu, spirdzinošu, garšīgu un vitamīniem bagātu smūtiju!
20.apr 2018
Salātlapu cienītājiem šie nav labākie laiki, jo otrpus okeānam izcēlusies masveida zarnu nūjiņu, jeb E. coli, baktēriju epidēmija, ziņo New York Times.
photo_camera
20.apr 2018
Nacionālās apvienības līdzpriekšsēdētājs, Saeimas deputāts Raivis Dzintars sociālajā tīklā Facebook izbrīnīts par atklājumu lielveikalā.
photo_camera
19.apr 2018
Oregonas štata ASV beķereja ''Wolferman'' uzstādījuši Ginesa pasaules rekordu, izcepot neticami milzīgu kanēļmaizīti, ziņo Fox News.
19.apr 2018
Latvijā esošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union nāk klajā ar astoņiem saldējuma jaunumiem, tostarp, uzņēmums ražo saldējumu Latvijas karoga krāsās.
6.apr 2018
Kļava mostas agrāk par bērzu. Ne katram ir iespēja un vajadzīgās prasmes tecināt kļavu sulu, bet pašlaik to var iegādāties tirgos un tirdziņos.