8 veselīgi produkti, kurus patiesībā ēdam nepareizi

© pexels.com

Mūsdienās, kā vēl nekad, cilvēki seko līdzi savam uzturam un tā kvalitātei. Kāpēc to mazināt, ēdot labus un veselīgus produktus nepareizi? Tomātus, zemenes, gurķus un citus vērtīgs produktus īstenībā jāēd tā, lai izceltu to veselīgās īpašības.

pexels.com

1.Tomāti

Tomāti patiesībā ir starp tiem produktiem, kurus labāk ēst pagatavotus, lai labāk uzņemtu tajos esošās vērtīgās vielas, piemēram, likopēnu, kas mazina sirds slimību un vēža risku. Vislabāk ēst tomātus, kas novārīti vismaz 90 grādos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Šķiet, ka dažas zīmes un tradīcijas ir izdomātas, lai taupītu mūsu spēkus un nervus - šī tautas gudrība uzskata, ka sievietei vienkārši ir nepieciešama atpūta no mājas darbiem, raksta “limon.postimees.ee”.

Svarīgākais