5 produktu veidi, kurus pārtikas drošības speciālisti neēstu

© Nora Krevnera/F64

Baktērijas, kas var izraisīt saindēšanos ar pārtiku, var slēpties jebkurā ēdienā un radīt nopietnu risku veselībai. Ārzemju pārtikas drošības speciālisti nosaukuši produktu veidus, kurus neizvēlētos pirms kārtīgas pārbaudes, vēsta portāls "The Healthy".

Attēlam ir ilustratīva nozīme / pexels

1. Ēdienu piegādes komplekti

Šobrīd ļoti aktuāls un populārs veids maltīšu sagatavošanai ir jau gatavu produktu komplektu pasūtīšana. Pārtikas drošības speciālists Džefs Nelkens gan apšauba šāda veida komplektu drošību, jo nav zināms, kādās temperatūrās produkti atradušies. Viņš norāda, ka cilvēkiem vajadzētu par to pārliecināties.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.

Svarīgākais