5 produktu veidi, kurus pārtikas drošības speciālisti neēstu

© Nora Krevnera/F64

2.lapa

Nora Krevnera/F64

2. Salātu bāri veikalos

Šādi salātu bāri patiesībā var būt diezgan bīstami veselībai. Salātu sastāvdaļas atrodas ārpusē un, visticamāk, neatbilstošā temperatūrā, kas var veicināt baktēriju veidošanos. Pārtikas drošības speciālists Berijs Pārsons norāda, ka, ja pie bāra ir cilvēks, kurš visu uzrauga (produktus un cilvēku uzvedību), viņš pats neiebilst tādos mieloties.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Lieldienām tuvojoties, jāsāk domāt par to, kā uzklāt krāšņu svētku galdu, pārlieku daudz netērējoties. Ar nelielu radošu pieskārienu ēdamistabu un visu mājokli var sapost svētkiem, papildinot jau esošās lietas ar dažiem jauniem akcentiem. Jau senāk iegādātais tekstils jaunās kombinācijās var izskatīties gluži svinīgi, bet traukus var saskaņot unikālā harmonijā. Interjera dizainers iesaka fokusēties uz dažādiem akcentiem, teiksim, galda centrālo rotājumu, traukiem un tekstilu, lai Lieldienu galda klājums šogad atšķirtos no iepriekšējiem.

Svarīgākais