7 pārsteidzošas lietas, kas var notikt ar organismu, ja katru dienu ēdīsi gurķus

© Pexels

5.lapa

Pexels

5. Stiprāki kļūs kauli

Gurķos ir K grupas vitamīni un kalcijs, kas ir būtiski stipriem kauliem. K vitamīns mazina kaulu lūzumu risku un palīdz tiem labāk absorbēt kalciju.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.