7 pārsteidzošas lietas, kas var notikt ar organismu, ja katru dienu ēdīsi gurķus

© Pexels

6.lapa

Pexels

6. Uzlabosies zobu veselība

Gurķi satur molibdēnu un fluorīdu, kuru kombinācija, kas novērš caurumu veidošanos zobos. Gurķos esošais kalcijs stiprina zobus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.