Gardums! Šokolādes cepumu recepte

© Cookbook

Šis būs mazliet "grēcīgs" nasķis, ar kuru sevi palutināt pie rūgtas kafijas vai tējas tases.

Sastāvdaļas:

  • Šokolāde, rūgtā: 70 g
  • Skābais krējums: 50 g
  • Olas: 1 gab
  • Cukurs: 25 g
  • Vaniļas cukurs: 10 g
  • Kviešu milti: 100 g
  • Čili pipari, svaigi: 0 gab
  • Sāls: 3 g
  • Soda: 4 g
  • Kondensētais piens ar cukuru: 50 g

Pagatavošana:

Katliņā Izkausē šokolādi, sviestu, kondensēto pienu.

Bļodā sakuļ olas ar cukuru, pievieno vaniļas cukuru.

Izkausētās šokolādes masā iemaisa saputoto olu un pieliek čili.

Citā bļodā iesijā miltus, pieliek cepamo puveri un sāli.

Miltu maisījumā iemaisa šokolādes masu.

Uz pannas liek mīklas piciņas, ar karoti nedaudz izlīdzina, un liek cepties.

Attēlam ir ilustratīva nozīme / pexels.com

Avots