Sākums

18.apr 2022
Daudziem cilvēkiem novecošanās liekas biedējoša. Tomēr tajā ir sava burvība un plusi. Izlasiet šos piecus faktus un uzziniet, kāpēc palikt vecākam ir lieliski!
18.apr 2022
Ar šo recepti iegūsiet sešas neliela izmēra pankūkas, taču visu sastāvdaļu daudzumu var dubultot, ja nepieciešams vairāk porciju.
17.apr 2022
Kad Lieldienu kaujas izcīnītas, Otrajās Lieldienās brokastīs var pasniegt olu zvēriņus, kas īpaši iepriecinās pašus mazākos mājiniekus. Lūk, divas idejas peles un eža izveidošanai.
16.apr 2022
Ilgi gaidītā Lieldienu svētku nedēļa ir klāt, un šogad Lieldienās aicinām būt atbildīgiem un svinēt svētkus katram savās mājās. Svētku galda dekorācijas, tāpat kā olu krāsošana, ir Lieldienām raksturīga nodarbe. Trūkst ideju, kā dekorēt svētku galdu? Rimi Gardēde Liene Zemīte piedāvā 3 veidu galdu klājumus katrai gaumei – Klasika, Mežs un Modernais-askētiskais.
15.apr 2022
Neizbēgami pienāks tas brīdis, kad katra sajutīsim – es laikam novecoju. No vienas puses, pasaulē tiek tērēti miljoni pretgrumbu krēmiem, lai novērstu ārējās novecošanas pazīmes, bet, no otras, – vai mēs pietiekami daudz zinām arī par pretnovecošanas psiholoģiskajiem faktoriem? Piemēram, vai zini, ka eksperimentos pierādīts: novecošanas pulksteni ir iespējams pagriezt atpakaļ, proti, novērst novecošanas pazīmes – spēku, acu asumu –, ja vien prāts patiešām notic citādai realitātei.
15.apr 2022
Lieldienu gaidās tapa želejas olas. Ideja šāda: tukšās olu čaumalās iepilda dārzeņus un desu (sāļajā variantā) un augļus vai ogas (saldajā variantā). Tos aplej ar buljonu (sāļajā variantā) vai sulu (saldajā variantā), kurā izšķīdināts želantīns. Kad želeja sastingusi, čaumas noloba. Lūk, kas mums sanāca.
14.apr 2022
Lieldienu neatņemama tradīcija ir olu meklēšana. Šogad paslēp ne tikai olas, bet arī zaķus ar "pārsteigumu"!
14.apr 2022
Dietoloģe Britānija Duna norāda, ka ēdieni, kuros ir augsts proteīna līmenis, palīdz nomākt izsalkumu un paildzina sāta sajūtu. Kamēr klasiskākais olbaltumvielu avots brokastīs ir olas, "The Sun" nosaucis sešus produktus brokastu ēdienkartes dažādošanai.
14.apr 2022
Kafija ir ne tikai ļoti labs uzmundrinošs dzēriens, bet var sniegt arī daudz laba veselībai. Šis rūgtenais dzēriens atstāj pozitīvu iespaidu uz sirds veselību, taču jātceras to, ka nevajadzētu pārspīlēt ar tās lietošanu. Izrādās, ka kafija atstāj pozitīvu iespaidu arī uz aknu veselību. Tai piemīt hepatoprotektīvs efekts, kas nozīmē to, ka kafija var palīdzēt aizsargāt aknas no bojājumiem. Noskaidrojiet kādu labumu kafija vēl var sniegt aknām!
12.apr 2022
Vai jūs dārzeņus mazgājat pareizi? Izrādās, ka to var darīt arī nepareizi. Noskaidrojiet, kā vispareizāk mazgāt šos sešus dārzeņus, lai tie vienmēr būtu perfekti tīri!
10.apr 2022
Uztura speciāliste Anna Rozīte sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar padomiem, kā uzturā iekļaut vairāk dārzeņus, tos padarot garšīgākus.
10.apr 2022
Šo piecu brokastu ēdienu regulāra ēšana laika gaitā var veicināt dažādas veselības problēmas, kā rezultātā var samazināties dzīves ilgums.
9.apr 2022
Pievienojot rīsus, aknu plācenīši kļūst vēl gardāki un sātīgāki. Labi garšo gan karsti, gan auksti, īpaši ar dažādām mērcēm.
9.apr 2022
Pamazām tuvojas gada siltā sezona – laiks, kad aizvien vairāk brīžu tiks pavadīts ārā. Tādēļ, lai pilnvērtīgi sagaidītu un izbaudītu pavasara atgriešanos, ekspertes – ģimenes ārste Zane Zitmane un BENU Aptiekas farmaceite Ilze Priedniece – dalās 10 veselīgos padomos, kurus jau šajā pavasarī savā ikdienā var ieviest ikviens.
8.apr 2022
Pēc Ukraiņu vecmāmiņas slavenā teiciena arī Latvijā dārzu, mazdārziņu un pat balkonu īpašnieki ir iegādājušies vai plāno iegādāties saulespuķu sēklas. Tiem, kas nekad nav audzējuši šīs puķes vai vispār neko nekad nav sējuši, radies jautājums, kad sēkliņas ir jākaisa zemē.
8.apr 2022
Uztura speciāliste Anna Rozīte sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar padomiem, kā ikdienā uzturā vairāk iekļaut dārzeņus.
7.apr 2022
Auzu pārslas ir ļoti veselīgas. Tās ir bagātas ar šķiedrvielām, augu izcelsmes olbaltumvielām, minerālvielām, piemēram, fosforu, kāliju, magniju, E vitamīnu. Uztura speciālisti izceļ piecas būtiskas lietas, kāpēc būtu nepieciešams katru rītu brokastīs ēst auzu pārslu putru.
6.apr 2022
Pagatavot garšīgu majonēzi mājās ir viegli, īpaši ar iegremdējamā blendera palīdzību. Mērce izdodas tikpat bieza un krēmīga kā veikalā nopērkamā.
5.apr 2022
Deserts ar kausētu tumšo šokolādi ir vēl garšīgāks. Gatavās kūciņas var papildināt ar putukrējumu un augļu gabaliņiem.
5.apr 2022
Izrādās, ka atsevišķu produktu notiesāšana var padarīt jūs priecīgākus un laimīgākus. Ja jūtaties noskumis, tad ķerieties pie šiem astoņiem pārtikas produktiem!
4.apr 2022
Šis ir īstais brīdis, lai ieviestu kārtību ne tikai mājās, bet arī kosmētikas maciņā. Lai ikrīta krāsošanās būtu ātrāka un patīkamāka, izveidojiet elegantu kosmētikas organizatoru. Tas būs pavisam vienkārši!
4.apr 2022
Daudzi no mums mīl asus ēdienus, taču ne visiem ir nojausma kādi ir šādu ēdienu pozitīvie un negatīvie efekti uz mūsu ķermeni.