6 neparasti procesi, kas notiks ar organismu, ja katru dienu ēdīsi ķiploku

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Uzlabosies atmiņa

Saskaņā ar teoriju, cilvēka ķermenis un smadzenes noveco ķīmiskās oksidācijas reakcijas dēļ, kad mēs patērējam pārtiku un skābekli, lai gūtu enerģiju. Bet šis process iznīcina šūnas un laika gaitā āda kļūst sausāka un sliktāka paliek arī smadzeņu darbība. Antioksidanti cīnās pret pārmērīgu oksidāciju un palīdz mums saglabāt jaunību.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais