6 nopietni iemesli, kāpēc neēst pusdienas paralēli strādājot

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Samazinās produktivitāte

Mēs ikviens esam iemācījušies veikt dažādas lietas vienlaicīgi. Tas ir pateicoties tam, ka mūsu ikdiena ir tik strauja, ka bieži vien nevaram atlikt darbus uz citu laiku un cenšamies tos paveikt reizē. To ļoti labi var attiecināt uz ēšanu darba laikā.

Tomēr darot vienlaicīgi divas lietas, mūsu produktivitāte cieš. Lai arī tev liekas, ka strādājot un paralēli ēdot sviestmaizi vai dzerot kafiju, tu ieekonomē laiku, tā gluži nav. Tavs prāts tajā brīdī nestrādā pietiekami efektīvi. Tādējādi var ciest tava produktivitāte. Tāpēc paēd pusdienas un tad turpini iesāktos darbus, tādējādi spēsi daudz labāk koncentrēties uz paveicamo uzdevumu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais