#DZĒRVEŅU UN AVEŅU ŽELEJA AR SVAIGO SIERU
Sastāvdaļas:
- 100 g svaigu dzērveņu
- 100 g aveņu
- 1 iepakojums svaigā siera bez piedevām
- želatīns
- cukurs pēc garšas
- citrona sula
Pagatavošana:
- Ogas sajauc kopā un sablenderē vienā masā. Pēc garšas pievieno cukuru;
- Svaigo sieru sajauc ar cukuru un pievieno nedaudz citrona sulas. Svarīgi atcerēties, ka skābums būs jau no ogām, tāpēc citrona sula jāpievieno pavisam nedaudz;
- Sablenderētajām ogām pievieno želatīnu;
- Glāzē vai kādā citā nelielā traukā liek vienu kārtu ogu, tad svaigo krēmu un nobeigumā vēl vienu kārtu ogu;
- Atstāj uz dažām stundām ledusskapī, lai sastingst.
Padoms! Zem ogu kārtas var kārtot arī cepumus, tā ēdienu pēc garšas padarot līdzīgu siera kūkai.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā